top of page
LaserTherapy.jpeg

LASERTERAPI

Laserterapi maskine

Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlys trænger ind i vævet og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer og øger blodgennemstrømningen. Derved forstærkes helingsprocessen i det behandlede område.

 

Laserterapi er anvendelig til lindring af en lang række tilstande og har mærkbar effekt efter forholdsvis kort tid. På klinikken anbefaler vi ofte laserbehandling som supplement til andre behandlingsmetoder især sammen akupunktur behandling, da det har en god og længerevarende effekt mod smerter.

 

Laser er især godt til lindring af ledsmerter - specielt ved leddegigt (reumatoid artritis). Ved leddegigt ses en betændelsestilstand i leddene, hvorved der ophobes væske. Det primære formål med laser er at reducere betændelsestilstanden, hvorved væskeophobningen (ødem) i leddet formindskes.  Det sekundære formål er at øge gennemstrømningen af blodet for at blødgøre kollagen væv i ledstrukturen, hvorved presset på bruskenderne og deres nervereceptorer mindskes og som følge deraf reduceres smerten.

 

Derudover er laser også effektiv til lindring af gener ved slidgigt (artrose). Formålet med laserbehandlingen er at blødgøre ledstrukturen og dermed mindske presset på bruskenderne i leddet, hvorved smerten reduceres.

 

Efter behandling

Der er ingen bivirkninger ved laserterapi.

 

Kontraindikationer:

  • Hudsygdomme

  • Kræftpatienter – (behandling bør foregår i samarbejde med praktiserende læge)

  • Mistænkelige skønhedspletter

Cellulær kaskade reaktion pga. laserstrålerne

Link til mere info om virkningen af laserterapi: https://respondsystems.com/laser/laser-how-it-works/

 

Link til reference i PubMed:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8214113/

Videnskabelig kilde fra PubMed litteratur, som er verdens største biologisk/medicinsk henvisningskilde pga. flere anerkendte studier.

bottom of page